• Kontokali Bay Resort & Spa, Corfu
    Kontokali Bay Resort & Spa, Corfu
  • The Olivar Suites, Corfu
    The Olivar Suites, Corfu
  • Voulgaris Hospitality Group
    Voulgaris Hospitality Group

Εκπαίδευση Προσωπικού σε Θέματα Health & Safety - VHG

Εκπαίδευση Προσωπικού σε Θέματα Health & Safety - VHG

Στη δέσμευσή μας για ανώτερη ποιότητα υπηρεσιών και εξασφάλιση της ασφάλειας των πελατών μας, το προσωπικό των ξενοδοχείων του ομίλου μας είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει μια σειρά από εκπαιδευτικές παρουσιάσεις από εκπροσώπους των σχετικών φορέων.
 

Η πρώτη σειρά παρουσιάσεων ήταν αφιερωμένη στην πυρασφάλεια και πυροπροστασία, όπου έμπειρα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μας καθοδήγησαν σε θέματα αντίδρασης σε πυρκαγιές και τις καλύτερες πρακτικές για την πρόληψη τους. Το προσωπικό μας ενημερώθηκε επίσης για τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, ενισχύοντας έτσι την ικανότητά του να παρέχει ένα ασφαλές περιβάλλον για τους επισκέπτες μας.

Σε δεύτερη φάση, το προσωπικό μας εκπαιδεύτηκε από το ΕΚΑΒ σε βασικές τεχνικές πρώτων βοηθειών και υποστήριξης ζωής. Η εκπαίδευση αυτή είναι ζωτικής σημασίας, καθώς μπορεί να αποτελέσει τη διαφορά ανάμεσα στη ζωή και το θάνατο σε κρίσιμες στιγμές.
 

Τέλος, η κα. Τσιριγώτη, Quality Controller του ομίλου, μοιράστηκε τις γνώσεις της σχετικά με την ασφάλεια τροφίμων. Τονίζοντας τη σημασία της σωστής διαχείρισης και αποθήκευσης των τροφίμων, διασφαλίζοντας ότι οι πρακτικές ασφαλείας τροφίμων τηρούνται σε υψηλά πρότυπα σε όλες τις εγκαταστάσεις του ομίλου.
 

Αυτές οι εκπαιδεύσεις αποτελούν μέρος της δέσμευσής μας για συνεχή βελτίωση και καινοτομία, διασφαλίζοντας ότι το προσωπικό μας είναι καλά προετοιμασμένο να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση και να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους επισκέπτες μας.