Βραδιά Οινογευσίας - Tsililis
Μια εντυπωσιακή βραδιά οινογευσίας διοργανώθηκε στο ξενοδοχείο του ομίλου μας Kontokali Bay Resort & Spa, την Παρασκευή 21/10. Επίτημος προσκεκλημένος ο κ. Κωνσταντίνος Τσιλιλής, ιδρυτής και ιδιοκτήτης της Οινοποιίας Αποσταγματοποιίας Τσιλιλή μας μίλησε για την ταυτότητα, την αποστολή και το όραμα της εταιρίας του, ενώ μας μύησε στα μυστικά του κρασιού και τις τεχνικές απόσταξης του ποιοτικού ελληνικού τσίπουρου.
Το μενού που συνόδευσε την επιλογή των εκλεκτών κρασιών και τσίπουρου, επιμελήθηκε ο Group Chef του ομίλου μας κ. Σπύρος Βουλισμάς σε συνεργασία με τους Chefs του ξενοδοχείου, κ. Κώστα Ζέρβα & Θωμά Μπαρμπάκη. Καρπάτσιο λαυράκι, χτένια σωτέ με μέλι & τζελ λάιμ και κρεμέ μαύρης σοκολάτας είναι μερικά μόνο από τα πιάτα που εξισορρόπησαν με την τεχνική τους αρτιότητα και το γευστικό τους προφίλ τη συλλογή των κρασιών και του τσίπουρου.
Το μενού που συνόδευσε την επιλογή των εκλεκτών κρασιών και τσίπουρου, επιμελήθηκε ο Group Chef του ομίλου μας κ. Σπύρος Βουλισμάς σε συνεργασία με τους Chefs του ξενοδοχείου, κ. Κώστα Ζέρβα & Θωμά Μπαρμπάκη. Καρπάτσιο λαυράκι, χτένια σωτέ με μέλι & τζελ λάιμ και κρεμέ μαύρης σοκολάτας είναι μερικά μόνο από τα πιάτα που εξισορρόπησαν με την τεχνική τους αρτιότητα και το γευστικό τους προφίλ τη συλλογή των κρασιών και του τσίπουρου.