Hazard Analysis and Critical Control Points (HACCP)
Η κα. Μαριτίνα Τσιριγώτη, υπεύθυνη του Health & Safety Department του ομίλου μας, είναι η εισηγήτρια του σημερινού σεμιναρίου με θέμα το HACCP, και τη διασφάλιση της υγιεινής των τροφίμων και του τελικού προϊόντος, αφαιρώντας οποιονδήποτε πιθανό κίνδυνο.
Το προσωπικό των επισιτιστικών τμημάτων του ξενοδοχείου μας Kontokali Bay Resort & Spa, παρακολούθησε με ενδιαφέρον την ανάλυση των χαρακτηριστικών του προτύπου ενώ ήρθε σε επαφή με τα κριτήρια της υψηλού επιπέδου φροντίδας για την ασφάλεια των προϊόντων και την υγιεινή της παραγωγής.
Το προσωπικό των επισιτιστικών τμημάτων του ξενοδοχείου μας Kontokali Bay Resort & Spa, παρακολούθησε με ενδιαφέρον την ανάλυση των χαρακτηριστικών του προτύπου ενώ ήρθε σε επαφή με τα κριτήρια της υψηλού επιπέδου φροντίδας για την ασφάλεια των προϊόντων και την υγιεινή της παραγωγής.