Σεμινάριο Βιώσιμης Γαστρονομίας - ΙΕΚ Τουρισμού Θεσσαλονίκης
Για ακόμη μια χρονιά, αποστολή του ομίλου μας αποτελούμενη από τους εξαίρετους Σεφ του ομίλου μας, κ. Χρήστο Αλαμάνο και κ. Emiliano Stermugu, συνοδευόμενοι από τον Group Executive Chef κ. Σπύρο Βουλισμά, επισκέφθηκαν το ΙΕΚ Τουρισμού Θεσσαλονίκης.
Οι Σεφ μας είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους σπουδαστές γύρω από το επίκαιρο και ενδιαφέρον θέμα της βιώσιμης γαστρονομίας. Οι σπουδαστές είδαν από κοντά cutting edge τεχνικές και συνταγές. Θέματα όπως το zero waste, η βιώσιμη καλλιέγεια και η εντοπιότητα των πρώτων υλών βρέθηκαν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.
Οι Σεφ μας είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους σπουδαστές γύρω από το επίκαιρο και ενδιαφέρον θέμα της βιώσιμης γαστρονομίας. Οι σπουδαστές είδαν από κοντά cutting edge τεχνικές και συνταγές. Θέματα όπως το zero waste, η βιώσιμη καλλιέγεια και η εντοπιότητα των πρώτων υλών βρέθηκαν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.